ads

Everycircuit Nedir?

EveryCircuit, aklınızdaki elektrik veya elektronik bir devreyi tasarım haline getirme konusunda ve devrenin nasıl çalıştığı hakkında size yardımcı olur.

Kağıt üzerinde incelediğiniz devrelerde sahip olamadığınız bazı bilgileri bu program, animasyonlar aracılığıyla size aktaracaktır. Bu uygulamada, tasarladığınız devre ile ilgili voltaj ve akım dalgalarını animasyon halinde görebilirsiniz. Buna ek olarak pil animasyonları da programda mevcuttur.

Programda tasarladığınız devreyi animasyon olarak test ederken devredeki analog düğmeyi ve devre parametrelerini doğru bir şekilde ayarladığınızda, devreyi gerçek hayatta faaliyete geçirdiğinizde alacağınız sonuçları animasyon üzerinden önceden almış olursunuz. Bu özellik devre projelerini faaliyete geçirirken maliyet anlamında kullanıcıya fayda sağlayacaktır.
Osiloskop vb. aletleri tasarladığınız devre üzerinde bu program aracılığı ile deneyebilirsiniz.

EveryCircuit, kullanıcıyı görsel anlamda tatmin edici bir arayüze sahiptir. Örneğin bir devreyi tasarlarken arayüzün renkli olması devreyi daha kolay tasarlamanıza yardımcı olur, bununla birlikte devreyi daha anlaşılır hale getirir.

EveryCircuit, bilgisayar destekli sürümlerinin yanı Google Play ve App Store'da mobil destekli sürümleri de mevcuttur. Yani günümüzde akıllı cep telefonlarla aklınızdaki projeleri kolayca tasarlayabilirsiniz.

Videoyu izlemenizi tavsiye ederiz...

Share on Google Plus

About FERHAT ÖZEL

This is a short description in the author block about the author. You edit it by entering text in the "Biographical Info" field in the user admin panel.

0 coment�rios:

Yorum Gönder